Skin Candy is niet alleen ontharing, maar ook huidverzorging

 Scandinavian Skin Candy is een professioneel, met xylitol verrijkt sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar.

Natuurlijke ingrediënten
Gemakkelijk te gebruiken, duurzame resultaten
Comfortabelere behandeling
Verwijdert zelfs de kortste lichaamsbeharing gemakkelijk zonder pijn
De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn
Minder irritatie en ingegroeide haartjes
Haargroei vermindert
Maakt de huid fluweelzacht en zoet als snoep

Scandinavian Skin Candy

The best hair removal methodXylitol is krachtig
Volgens een uitgebreid onderzoek heeft xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam.

Door het toevoegen van xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta’s, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat in vergelijking met de traditionele pasta’s.

Waarom kies je Skin Candy?
Het is niet alleen maar ontharing, maar tegelijkertijd huidverzorging. De producten zijn erg makkelijk in gebruik en het belangrijkste is dat het leuk is! Als je een professioneel bent, dan ben je vast ook geïnteresseerd in winst maken. Ja, je kan er meer mee verdienen in vergelijking tot harsen.

Makkelijk in gebruik
Winstgevend
Heerlijk
Professioneel
Fun!