Welkom bij Enjoy Nails

Enjoy Nails staat voor service en kwaliteit. Als onderdeel van MAZBeautyland distributeur van diverse topmerken op het gebied van hand-, nagel-, en beauty producten willen wij een bepaald niveau garanderen, ook in onze dienstverlening. Hiertoe werken wij alleen maar samen met gerenommeerde partners en leveranciers die dezelfde visie hebben.

In een groeiende markt voor uiterlijke verzorging wordt de lat steeds hoger gelegd. Voor zowel mannen als vrouwen raakt schoonheidsverzorging meer en meer geïntegreerd in de dagelijkse routine, dit juichen wij bij Enjoy Nails & MAZBeautyland alleen maar toe. Niet alleen omdat dit onze business is, maar omdat een verzorgd uiterlijk bijdraagt aan een gevoel van welzijn.

Enjoy Nails & MAZBeautyland dragen dit graag uit in hun missie: mooie producten, goede service en kwaliteit leveren, zodat al onze klanten, relaties en cursisten altijd met een gevoel van welzijn zaken met Enjoy Nails & MAZBeautyland doen.

Joyce Voogt is de oprichtster van Enjoy Nails te Naaldwijk. Reeds op 16-jarige leeftijd kwam zij in aanraking met de wereld Nagelstyling voor het eerst liet zij een set nagels styleren en een passie voor het vak nagelstyling werd geboren. Naast haar MBO-studie bleef Joyce daarom ook werken aan haar passie nagelstyling, in dat jaar behaalde zij ook met veel plezier haar diploma ‘allround nagelstyling’ en begon al snel haar eigen studio aan huis.

Na het afronden van haar Studie is Joyce begonnen in een studio te wateringen waar zij een tafel huurden om te kunnen nagelen. De droom voor een eigen nagelgroothandel/opleidingscentrum bleef. Uiteindelijk volgde Joyce toch haar hart en opent samen met haar man de Nail en beauty groothandel en opleiding centrum genaamd MAZBeautyland in Naaldwijk. Na een reeks van opleidingen is Joyce Voogt nu ook bekwaamd als master educator.

Zij koos voor diverse hoogstaande leveranciers om te vertegenwoordigen in de regio Westland.
Door haar enthousiasme en liefde voor het vak was er reden genoeg om in 2012 de deuren te openen van Enjoy Nails: totaalconcept van erkend opleidingsinstituut, groothandel en webshop op een toegankelijke locatie Industriestraat 23 te Naaldwijk.

Enjoy Nails blijft up to date door regelmatig trainingen en workshops te volgen zodat alle klanten op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op nagelgebied.

Waarom Enjoy Nails?

• Wij zijn een erkend leerbedrijf

• Moderne opleidingsruimte dat plaats biedt aan 6 cursisten, met een professionele docent voor een prettige, maar toch pittige en gedegen cursustijd.

• Wij werken met diverse topmerken op het gebied van nagelverzorging.

• Goed bereikbaar

• Producten direct leverbaar

• Ruime keuze in opleidingen vakgebied

• Extra trainingen en begeleiding na cursus

• Flexibele betalingsmogelijkheden

• Opleidingsaanbod is BTW vrij

• Versneld traject mogelijk

• Avond cursus mogelijk